close

Photowalk – Efteling 2018

Wat is een photowalk?
Een photowalk is een wandeling waar tijdens de wandeling gefotografeerd wordt. Gedurende een aantal uur bezoeken we met een aantal deelnemers delen van de Efteling en wandelen we een vooropgestelde route. Op enkele locaties krijg je enkele tips en wordt je nadien uitgedaagd met opdrachtjes om die ‘o zo geweldige foto’ te maken. Met die opdrachten wordt je bijna verplicht om te verdiepen in de instellingen van de camera die je ander nooit aanraakt. Bovendien leer je zo beter om te gaan in diverse situaties in de wereld van fotografie (en dat ook buiten de Efteling).

Welke camera moet ik hebben?
Elke camera is geschikt voor een photowalk. Een digitale camera is natuurlijk wel het handigst, omdat je de resultaten meteen op het scherm kan bekijken. Een smartphone is in principe ook al geschikt om te kunnen deelnemen. Indien je je instellingen manueel kan aanpassen is het helemaal mooi meegenomen. Vergeet niet de batterijen volledig op te laden en de geheugenkaartjes leeg te maken vooraleer je vertrekt.

Wat moet ik weten?
Een photowalk is laagdrempelig. Als je interesse hebt in fotografie volgt de rest vanzelf. Je kan tips en of uitleg vragen aan andere deelnemers of de organisator. Een basis van hoe je foto’s maakt met je eigen toestel is uiteraard wel handig. Wie weet bekijk je na de photowalk fotografie en de wereld op een heel andere manier als voordien.

Algemene informatie
Kostprijs: Gratis
Datum: Voorlopig nog niet bekend
Uur: Voorlopig nog niet bekend
Locatie: Efteling (exacte verzamelplaats krijgen de ingeschreven personen per mail te horen)
Deelnemers aantal: Beperkt / Photowalk gaat pas door bij voldoende deelnemers

– Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de entree van de Efteling
– Het parkregelement blijft van toepassing voor elke deelnemer aan deze photowalk

De vorige photowalk was op 8 April 2018. De volgende photowalk gaat door op een nog onbekende datum.